Spašavanje podataka

Moderni telefoni omogućuju pohranu i čuvanje velike količine podataka različitih formata koji su nam važni za obavljanje svakodnevnih obaveza, komunikaciju, posao, ali i zabavu. No što učiniti kada mobilni uređaj u potpunosti otkaže poslušnost te pristup dragocjenim podacima i datotekama više nije moguć?

Elektronika Smodlaka priskače u pomoć! Ako vam je uređaj pokvaren ili oštećen, u većini slučajeva ćemo uspješno spasiti vaše kontakte u imeniku, fotografije, videozapise, datoteke, SMS poruke i slično.

Naš servis posjeduje vrhunsku opremu za spašavanja podataka, pri čemu se služimo naprednim tehnikama mikro lemljenja i preciznom Chip-off metodom direktnog pristupa podacima.

Vaše podatke spasit ćemo čak iz mobitela koji su završili u tekućini te potpuno zablokiranih i greškom zaključanih uređaja. Isto tako, pružamo uslugu presnimavanja imenika, poruka, bilješki, slika i videozapisa iz neispravnog mobitela na CD, kao i prebacivanje kontakt brojeva na drugi mobitel.

Od 2017. godine vlasnik tvrtke Ante Smodlaka je i certificirani sudski vještak za mobilne telefone pa Elektronika Smodlaka u svojem portfelju ima i opremu za vještačenje najuglednijih svjetskih proizvođača Cellbritea (UFED) i Rusoluta vrijednu oko 70.000 kn, a neke od naprednih metoda koje se koriste za spašavanje podataka iz uređaja su mikro-lemljenje ili “chip-off” način pristupa podacima.