Dekodiranje uređaja

Ako je telefon kojim se služite zaključan na mrežu određenog operatera i ne radi sa SIM karticama drugih operatera, potrebno ga je dekodirati.

Dekodiranje je osjetljiv proces za koji su potrebni ili originalni tvornički kodovi ili posebna oprema uz pomoć koje se čitaju kodovi za dekodiranje. Povjerite ovaj posao profesionalcima jer amaterski pokušaji dekodiranja mogu biti fatalni po vaš uređaj, živce i novčanik.

Ako ste pak zaboravili šifru/kod koji ste kreirali na početnom zaslonu kako nitko ne bi mogao pregledavati sadržaj vašeg telefona, morate ga donijeti u servis da ga otključamo.

Otključavanje telefona bez profesionalne pomoći rezultirat će brisanjem svih podataka, kontakata, fotografija i poruka koji su u njemu pohranjeni, a to nikako ali nikako ne želite da vam se dogodi.

Zaobilaženje factory reset protection (FRP) zaštite
Ako ste iz nekog razloga resetirali Android mobitel na tvorničke postavke te vas traži prijavu putem Google računa koji je bio registriran s uređajem, a vi ne znate pristupne podatke – obratite nam se s povjerenjem. Vršimo uslugu uklanjanja FRP zaštite.