Elektronika Smodlaka novi je nezavisni servis Applea za iPhone

Status Independent Repair Provider for Apple iPhone za korisnike znači da smo uslugu popravaka iPhone telefona podignuli na najvišu razinu

Nakon tisuća Appleovih pametnih telefona koji su nam prošli kroz ruke od 2007. naovamo, korisnicima iPhoneova odlučili smo ponuditi dodatnu vrijednost – uživanje u prednostima popravaka uređaja u servisu koji podržava sam proizvođač.

Prvi korak u procesu dobivanja prestižnog statusa Independent Repair Provider (IRP) for Apple iPhone, odnosno nezavisnog servisa za popravak iPhone telefona, bio je zahtjevan proces obuke koji su serviseri Elektronike Smodlaka završili kako bi dobili certifikat Appleovih tehničara. U drugom koraku servisni centar opremili smo posebnim Appleovim alatima za dijagnostiku i popravke koji jamče da se svaka intervencija obavlja prema servisnim procedurama proizvođača, uz korištenje recentnih Appleovih priručnika, kao i goleme baze znanja. I naposljetku, osnažili smo bazu originalnih dijelova Applea kako bismo korisnicima iPhone telefona svih generacija osigurali još bržu i kvalitetniju uslugu.

Nova era telefonije

Ključna prednost za korisnike iPhone telefona koji se odluče na ovu uslugu je činjenica da se popravak obavlja na najvišoj kvalitativnoj razini, u skladu sa svim Appleovim procedurama, a uređaj korisniku vraća u gotovo istom funkcionalnom stanju kao i kada je kupljen. Iako, razmatrajući kratkoročno, nije riječ o najjeftinijoj opciji, sigurni smo da će većina korisnika vrlo brzo doći do zaključka kako je dugoročno definitivno najisplativija.

Naime, pred nama je nova era mobilne telefonije u kojoj će proizvođači morati sve više voditi računa o životnome vijeku (kvarljivosti) svojih uređaja, a korisnici će sve rjeđe mijenjati svoje uređaje te od onih kojima se služe očekivati kvalitetnije performanse i veću pouzdanost.

Servis za sve vrste popravaka

S obzirom na to da je Elektronika Smodlaka nezavisni servisni centar, svojim korisnicima i dalje nudimo cjenovno povoljnije popravke uređaja pomno odabranim neoriginalnim dijelovima dokazano kvalitetnih proizvođača.

Naši serviseri će – kao i do sada – svakom korisniku dati preporuku i savjet te objasniti prednosti i nedostatke svake opcije, a na njima je da odaberu ono što smatraju najboljim za svoj uređaj.

U svakom slučaju, bez obzira na to koju od ponuđenih usluga i opcija odabrali, popravak iPhone telefona u Elektronici Smodlaka za sve korisnike uvijek će biti brz, pouzdan i kvalitetan.

Blog

Detalji koje nikako ne treba zanemariti pri kupnji smartphonea

Detalji koje nikako ne treba zanemariti pri kupnji smartphonea

Tehnologija napreduje iz dana u dan pa ono što je jučer bila dobra prilika već danas ispada prosjek. Zahvaljujući rivalstvu velikih kompanija i konstantnim inovacijama tržište je preplavljeno modelima koji izgledom, ali i specifikacijama sve više nalikuju kao jaje...

Kako uštedjeti na servisu iPhonea?

Kako uštedjeti na servisu iPhonea?

Pred nama je nova era mobilne telefonije u kojoj se sve više pozornosti pridaje životnom vijeku uređaja. Od takve prakse, naravno, ne odstupa ni Apple čiji su se pametni telefoni pokazali itekako dugovječnima, o čemu smo već pisali. No, kako zubu vremena ne odolijeva...

O čemu ovisi životni vijek mobitela?

O čemu ovisi životni vijek mobitela?

Smartphone nije jeftina investicija pa ako za utrošeni novac želite dobar ulov, pri odabiru posebnu pozornost obratite na komponente koje utječu na njegov životni vijek. Pametni telefoni sve su “napucaniji” kako bi se korisniku omogućilo brže, bolje i lakše...